Τηλ:+306977256422 +302351037711

1o Χλμ.Π.Ε.Ο Κατερίνης-Θεσ/νικης Τ.Κ 60100

Πολιτικη Προστασιας

Προσωπικων Δεδομενων

Η carpaintpdr αναγνωρίζει ότι οι πελάτες, οι επισκέπτες, οι χρήστες, και όσοι άλλοι χρησιμοποιούν τον ιστότοπο www.carpaintpdr.gr ή άλλες ιστοσελίδες που ανήκουν ή/και που χρησιμοποιούνται από εμάς εκτιμούν το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων τους.
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρει σημαντικές πληροφορίες που αφορούν στη χρήση και την κοινοποίηση πληροφοριών των χρηστών που συλλέχτηκαν στους Ιστοχώρους της carpaintpdr.
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρέχεται για να σας βοηθήσει στη λήψη μιας τεκμηριωμένης απόφασης σχετικά με το εάν θα χρησιμοποιήσετε ή θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τιν ιστοσελίδα της carpaintpdr.
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποτελεί μέρος των Όρων και Προϋποθέσεών μας και υπόκειται στους Όρους Υπηρεσίας carpaintpdr.
Η χρήση τις ιστοσελίδας carpaintpdr από Εσάς καθώς και όλες οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε στην ιστοσελίδα μας εξακολουθούν να υπόκεινται στους όρους αυτής της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς επίσης και στους Όρους Υπηρεσιών μας.
Παρακαλούμε προσέξτε ότι οποιαδήποτε εικόνα, βίντεο, ή οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο προστίθεται από τους χρήστες στην ιστοσελίδα μας carpaintpdr θεωρείται δημοσιευμένο περιεχόμενο.
Ως εκ τούτου, τέτοια περιεχόμενα δεν αποτελούν "προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες" και επομένως δεν υπόκεινται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

E-mail: info@carpaintpdr.gr