Τηλ:+306977256422 +302351037711

1o Χλμ.Π.Ε.Ο Κατερίνης-Θεσ/νικης Τ.Κ 60100

PDR

μικροεπισκευες χωρις βαφη

βαφή αυτοκινήτου τεχνική Paintless Dent Removal χαλαζόπτωση σε αυτοκίνητο επισκευή λακκουβας βαθουλωμάτων

PDR (μικροεπισκευές χωρίς βαφή)

Av και πανελλαδικά το Paintless Dent Removal εμφανίζεται ως νεα τεχνική στον τομέα της βαφης αυτοκινητου,στο εξωτερικό,οι ευρωπαϊκές κατασκευάστριες αυτοκινητοβιομηχανίες το χρησιμοποίησαν πριν από 60 χρόνια.
Δεν ήταν παγκοσμίως γνωστό μέχρι τις αρχές του 1983.
Σε λίγο χρονικό διάστημα μετά το 1983 άρχισαν να το χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες της Αμερικής και της Αγγλίας,στις γραμμές παραγωγής των αυτοκινήτων τους, με αποτέλεσμα να γίνει παγκοσμίως η γνωστότερη τεχνική-μέθοδος αποκατάστασης ζυμιών που προκαλούνται απο χαλαζόπτωση και μικροατυχήματα.
Ο Tεχνίτης Βαφέας που εφαρμόζει το PDR χρησιμοποιεί ειδικά εξελιγμένα εργαλεία τα οποία επαναφέρουν κυριολεκτικά το αυτοκινητό σας στην αρχική του κατάσταση,μειώνοντας κατά πολύ τον χρόνο αποκατάστασης των ζημιών προς όφελος σας.
Είναι ενά ειδικό εργαλείο που απαιτεί μακροχρόνια εμπειρία,αλλά και πρακτική από τον βαφέα που το χρησιμοποιεί.
Είναι μία μέθοδος επισκευής βαθουλωμάτων που έχει εξαλήψει τις παλιές τεχνικές όπως το στοκάρισμα,τρίψιμο,βάψιμο,γυάλισμα,με τις οποίες έπρεπε να επισκευαστεί η καταποντισμένη επιφάνεια του αυτοκινήτου.
Το άτομο (βαφέας) που εφαρμόζει το ειδίκο εργαλείο του PDR πάνω στη ζημιά του αυτοκινήτου,πρέπει να είναι σε θέση να προσδιορίζει με απόλυτη ακρίβεια το σημείο που είναι το χτύπημα-βαθούλωμα και να τοποθετεί την εξαιρετικά λεπτή άκρη του εργαλείου,ώστε να εφαρμόσει την κατάλληλη πίεση και να επαναφέρει την επιφάνεια του αυτοκινήτου,που καταπονήθηκε,στην αρχική μορφή της.
Επίσης πρέπει να έχει την εμπειρία ώστε να διοχετεύη το ειδικό φως στο ακριβές σημείο του αμαξώματος όπου προκλήθηκε η ζήμια, και με αυτό τον τρόπο να προσδιορίσει το μέγεθος του χτυπήματος με απόλυτη λεπτομέρεια,για να πετύχει την βέλτιστη αποκαταστασή του.

μέθοδος επισκευής βαθουλωμάτων ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ
Επισκεφτείτε το προφίλ του CARPAINTPDR στο Pinterest.